150 € (120,97 € alv 0%) extrahyvitys vaihtolaitteesta Macin ostajalle.

Päivitä yrityksen vanhat laitteet uusiin edullisesti, ympäristöystävällisesti ja tietoturvallisesti. Tarjoamme Macin ostajalle normaalin hyvityshinnan lisäksi 150 € extrahyvityksen, kun annat vaihdossa minkä tahansa toimivan Macin. Kampanja voimassa rajoitetun ajan.

Lue lisää

Päivitä vanhat laitteet uusiin edullisesti, ympäristöystävällisesti ja tietoturvallisesti.

Reilu hyvitys käytetyistä Apple-laitteista.

Myy vanhat iPhonet, iPadit ja Mac-tietokoneet meille. Apple-asiantuntijamme tarkastavat laitteiden kunnon ja määrittelevät laitteille reilun hyvityshinnan. Tarjoamme aina hyvityshinnan verran alennusta hankkiessasi mitä tahansa uusia laitteita, ohjelmistoja tai tarvikkeita. Hyvitystä ei voi kuitenkaan lunastaa rahana tai lahjakorttina.

Apple-tuotteet säilyttävät arvonsa.

Hyvitämme laitteista niiden mallista ja kunnosta riippuen. Hyvitys käytetystä laitteesta voi nousta jopa yli 1000 euroon. Koska Apple-tuotteet ovat kestäviä ja säilyttävät hyvin arvonsa, yli viisi vuotta vanhoistakin laitteista voi saada vielä mukavan hyvityksen. Laitteen alkuperäinen laturi ja pakkaus kannattaa olla mukana, sillä niiden puute voi laskea hyvityshintaa.

Turvallisuus vakiona.

Voit olla huoletta, sillä kierrätettävän laitteen sisältämät tiedot poistetaan aina tietoturvallisesti. Kauttamme laitteille saa myös sertifioidut tietoturvalliset tyhjennykset sekä datawipe-palvelut, tarvittaessa tuhoamistodistuksineen.

Ota yhteyttä, niin tehdään hinta-arvio laitteistanne. Arviointi on helppoa, nopeaa ja aina maksutonta!

Pieni erä laitteita.

Mikäli käytettyjä laitteita on pieni määrä, helpointa on tuoda ne 1Store-myymäläämme. Tarkistamme laitteen kunnon odottaessa ja määrittelemme laitteille reilun hyvityshinnan.

Myymälät

Iso erä laitteita.

Isompien laite-erien kohdalla voimme noutaa tuotteet tai tulla tekemään hinta-arvion paikan päälle. Yli 5 laitteen erä.


Ota yhteyttä

Yritykselle sopiva rahoitus.

Valitse kertamaksun sijaan joko leasing tai Apple Financial Services -rahoitus, jolla saat Apple-laitteet käyttöösi jopa 20% osto­hintoja edullisemmin.

Lue lisää >

Parhaat ohjelmistot parhaille tekijöille.

Työ­välineistä ei kannata tinkiä. Huippu­luokan välineiden lisäksi ammattilaisten työkalut on tärkeää varustaa oikeanlaisilla ohjelmistoilla. Mitäpä jos hoidetaan teille parhaiden laitteiden lisäksi sellaiset ohjelmistot, jotka vastaavat tarpeitanne

Lue lisää >

Ja ei kun töihin.

Keskustele asiantuntijan kanssa saadaksesi lisätietoja Macin työkäytöstä tai rekisteröidy tilausportaaliimme ja tilaa heti.