Apple Watch

Valitse sopiva Apple Watch -malli

Apple Watch SE

alk. 233 €

Kaikki tarpeellinen, jonka avulla pysyt motivoituneena ja aktiivisena, pidät yhteyttä muihin, seuraat terveyttäsi ja huolehdit turvallisuudestasi. Kolarintunnistus ja entistä paremmat treenitiedot sisältävä Apple Watch SE tarjoaa entistä enemmän vastinetta rahoille.


Osta Apple Watch SE

Apple Watch Series 9

alk. 370 €

Apple Watch Series 9:n avulla pysyt yhteyksissä, aktiivisena, terveenä ja turvassa. Esittelyssä kaksoisnapautus, ihmeen helppo tapa käyttää Apple Watchia, entistäkin kirkkaampi näyttö sekä iPhonen tarkka etsintä.
Osta Apple Watch Series 9

Apple Watch Ultra 2

alk. 733 €

Ulkoilma­seikkailuihin ja huipputehokkaisiin treeneihin suunnitellussa kellossa on kevyt titaanikuori, huikea akunkesto ja kaikkien aikojen kirkkain näyttö. Esittelyssä kaksoisnapautus, ihmeen helppo tapa käyttää Apple Watchia, ja tarkka etsintä, joka johdattaa sinut iPhonesi luokse.

Osta Apple Watch Ultra 2

Yrityksellesi sopiva rahoitus.

Valitse kertamaksun sijaan joko leasing tai Apple Financial Services -rahoitus, jolla saat Apple-laitteet käyttöösi jopa 20% osto­hintoja edullisemmin.

Lue lisää >

Parhaat ohjelmistot parhaille tekijöille.

Työ­välineistä ei kannata tinkiä. Huippu­luokan välineiden lisäksi ammattilaisten työkalut on tärkeää varustaa oikeanlaisilla ohjelmistoilla. Mitäpä jos hoidetaan teille parhaiden laitteiden lisäksi sellaiset ohjelmistot, jotka vastaavat tarpeitanne

Lue lisää >

Rakenna oma Mac.

MacPeoplen Mac-konfiguraattorilla räätälöit itsellesi juuri sellaisen laitteen kun tarvitset.

Kokoa oma Mac