Apple Financial Services -rahoitus tuo käyttöösi uusimmat laitteet yli 20 % omaksi hankkimista edullisemmin. Olipa yrityksesi pieni tai suuri, tätä ei kannata ohittaa.

Alla esimerkkituotteita. Apple rahoituksella saat kaikki macit edullisesti. Huom! Halutessasi tuotteet rahoituksella, laita meille viestiä tai lisää kommentti rahoituksesta tilaukseesi!

Toimiston suosikkikoneet meiltä nopeasti ja edullisesti:

EUR 2 607 ALV 0%
Ei varastossa
Tulossa 9.12.2021

Kustannukset osto vs. vuokraus:

Esimerkkilaskelmat: Ostohinta Vuokra / kk Vuokra / 36kk Säästö Säästö %
MacBook Air 13,3" M1 8Gt/256Gt SSD 916 € 21,17 € / kk 762,12 € 153,88 € 16,8%
MacBook Pro 16" 16Gt / 1Tt 2607 € 57,53 € / kk 2071,08 € / kk 535,92 € 20,56%
Esimerkkilaskelmat laskettu 36kk vuokrasopimuksella. Kaikki mainitut hinnat alv0%.Laitteet palautuu Applelle vuokrakauden jälkeen.

Rahoitusmalli tiivistettynä

Lue lisää rahoitusmallista

Rekisteröidy nyt asiakkaaksemme, saat lahjaksi laadukkaan desinfiointiliinan ja puhdistusaineen. Rekisteröitymällä saat käyttöösi yritysasiakashinnoittelun. Rekisteröityminen ei edellytä laitteiden tilaamista.

Huolehdimme yrityksesi IT-laitteista niiden koko elinkaaren ajan toimituksesta kierrätykseen. Pidämme huolta siitä, että työntekijöiden laitteet ovat aina ajan tasalla, tietoturva ja ohjelmistot kunnossa, huoltopalvelut saatavilla ja lopuksi laite kierrätetään tietoturvallisesti.

Kuukausihinnoittelu auttaa kustannusten ennakoinnissa ja budjetoinnissa. Voit itse valita palveluiden laajuuden ja kattavuuteen tarpeidesi mukaisesti. Palvelemme ilolla kaikkia yhden hengen toiminimistä suuryrityksiin.

Tutustu AppleCare-huoltoturvaan

Tutustu tietoturvapalveluihin

Suosituimmat lisätarvikkeet

Tilaa tästä lisätarvikkeet etätyötä helpottamaan.

Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt
verkkokauppa-asiakkaaksemme, tee se nyt!

Täytä allaoleva lomake ja luomme tunnukset kauppaan välittömästi!