Yksi yhdistetty 3D-suunnittelusovellus

Adobe Substance 3D tarjoaa sovellusekosysteemin ja sisällön, joka mahdollistaa suunnittelun 3D-muodossa. Kuvioi pinnat ja näköistä haluamasi näkymät intuitiivisesti.Kokoa ja lavasta 3D-näkymiä omassa virtuaalistudiossasi

Substance 3D Stager on virtuaalistudio 3D-resurssin esittelyyn valitsemassasi asiayhteydessä. Vedä ja pudota 3D-resursseja, materiaaleja, valoja ja kamera täydellisen otoksen saamiseksi. Vie valokuvarealistisia, näköistettyjä kuvia ja julkaise ne verkkoon tai jaa lisätyssä todellisuudessa.


Pintakuvioi 3D-muodossa Painterilla

Substance 3D Painterilla voit valita siveltimen ja pintakuvioida haluamasi resurssin nopean ja tutun käyttöliittymän avulla. Muunna olemassa olevia maalin vetoja kerrosten käsittelyn avulla ja näe reaaliaikaisen näkymän avulla mitä luot.


Tallenna todellinen maailma ja tee näytteitä siitä 3D-muodossa

Substance 3D Samplerilla muunnat fyysisen maailman kuvan 3D-materiaaliksi silmänräpäyksessä. Se vastaa tarkasti vertailukuvaa ja mahdollistaa kuvien sekoituksen edistyneempien pintojen luomiseksi.


Suunnittele 3D-resursseja lukemattomilla muunnelmilla

Substance 3D Designeri takaa täydellisen tuotannon hallinnan materiaalin luontiin. Solmupohjaisen työnkulun avulla voit kokeilla kaikkea ja muokata sitä milloin tahansa. Sovita materiaalit mihin tahansa tilanteeseen.


Valitse kootusta, korkealaatuisesta 3D-resurssikirjastosta

Substance 3D-resurssikirjasto sisältää kaiken tarvittavan työnkulun jokaiseen osaan ja jokaiselle toimialalle. Käytössä on yli 15 000 mukautettavaa mallia, valoa ja materiaalia, joita ovat luoneet maailmanluokan taiteilijat.Yhdistä työnkulkusi helposti kaikkiin Adobe Creative Cloud -sovelluksiin.Substance 3D Collection sisältää:


Adobe Substance 3D Stager
Adobe Substance 3D Painter
Adobe Substance 3D Sampler
Adobe Substance 3D Designer


Hinta alk. 79,99 €/kk
Ota yhteyttä MacPeoplen Adobe-asiantuntijoihin.

MacPeople on maan kokeneimpia Adobe-asiantuntijoita ja Suomen ainoa Adobe Worldwide Platinum Reseller. Ota rohkeasti yhteyttä Adobe-asiantuntijoihimme, niin suunnitellaan teidän tarpeisiinne paras sovellusten kokonaisuus ja lisensointimalli!

myynti@macpeople.fi.
010-230 7300