MacPeople on maan kokeneimpia Adobe-asiantuntijoita ja Suomen suurin Adobe Worldwide Platinum Reseller.

Palvelemme Adobe-asioissa pitkällä kokemuksella kaikkia toimijoita luovien alojen yrityksistä oppilaitoksiin ja start-upeista julkishallintoon. Olipa organisaatiosi pieni tai suuri ja sovellustarpeesi millainen tahansa, saat tarvitsemasi Adobe-ohjelmistot helposti meiltä.Saumaton PDF -ratkaisu

Yli viisi miljoonaa yritystä eri puolilla maailmaa luottaa Acrobat -ohjelmistoon. Niissä luodaan ja muokataan PDF-tiedostoja.

Lue lisää >

Kaikki luovaan työskentelyyn.

Creative Cloud Pro Edition sisältää tietenkin myös kaikki Adoben luovat sovellukset, kuten Adobe Photoshopin, Illustratorin, Acrobatin sekä yli 20 muuta sovellusta.

Lue lisää >

Yksi yhdistetty 3D-suunnittelusovellus

Adobe Substance 3D tarjoaa sovellusekosysteemin ja sisällön, joka mahdollistaa suunnittelun 3D-muodossa. Kuvioi pinnat ja näköistä haluamasi näkymät intuitiivisesti.

Lue lisää >Adobe EDU k12

Adoben työkalut tarjoavat oppilaille loistavat mahdollisuudet viestintään ja luovaan ajatteluun. Näin oppilaat pystyvät kartuttamaan digitaalisia taitoja.


Lue lisää >MacPeople on maan kokeneimpia Adobe-asiantuntijoita ja Suomen ainoa Adobe Worldwide Platinum Reseller.

Ota rohkeasti yhteyttä Adobe-asiantuntijoihimme, niin suunnitellaan teidän tarpeisiinne paras sovellusten kokonaisuus ja lisensointimalli!

Ota yhteyttä