Nosta tasoa Adobe Expressin avulla.

Uudistunut Adobe Express on all-in-one sovellus, jolla kuka tahansa voi suunnitella ja luoda sisältöä hämmästyttävän helposti. Helppokäyttöisellä sovelluksella luot sosiaalisen median grafiikat, videot, logot, flyerit tai vaikka verkkosivujen materiaalit käden käänteessä. Apunasi on Adobe Fireflyn generatiivisen tekoälyn tehot sekä Adobe Stock -kuvakirjaston huippuominaisuudet sisäänrakennettuna.

Luovuus kuuluu kaikille.


Adobe Express on suunniteltu niin, että kuka tahansa yrityksen työntekijä voi luoda yhtenäistä sisältöä helposti ja nopeasti. Sen yksinkertainen käyttöliittymä ja toiminnot auttavat varmistamaan yhtenäisen brändi-ilmeen toteutumisen, sisällön tekijästä riippumatta. Helppokäyttöiset on-line- ja mobilisovellukset varmistavat, että erilaisten sisältöjen luominen onnistuu sujuvasti niin HR-, markkinointi- kuin myyntihenkilöiltä.

Sisään­rakennettu generatiivinen tekoäly Adobe Firefly.

Tee hämmästyttäviä ja erottuvia sisältöjä generatiivisen tekoälyn tehostaman Adobe Fireflyn avulla. Sisäänrakennettu tekoäly mullistaa sisällön luomisen tarjoamalla kaikkien käyttöön uusia ominaisuuksia, kuten tekstistä kuvaksi ja tekstitehosteet. Adobe Firefly sekä kätevät yhden napsautuksen pikatoiminnot tekevät sisällön luomista ennennäkemättömän helppoa ja nopeaa.

Luo oma brändisi tai hyödynnä valmiita malleja.

Uudistunut Adobe Express on suunniteltu ratkaisemaan yritysten kohtaamat sisältöpulmat. Määrittele oma brändi-ilme ja luo valmiita malleja varmistaaksesi, että luova ulkoasu on johdonmukainen kaikessa sisällössä – tällöin kaikki työntekijät voivat luoda ja julkaista täsmälleen brändin mukaista sisältöä.

Katso alta video mihin kaikkeen express pystyy!

Ota yhteyttä Adobe-asian­tuntijoihimme. Löydetään yhdessä
yrityksel­lesi sopiva ratkaisu Adoben parissa.

Adobe Express

alk. 6,49 €/kk/käyttäjä

Ota yhteyttä

Miksi MacPeople?

Sertifioiduilta Adobe-asiantuntijoiltamme saat aina henkilökohtaista palvelua sekä neuvoja optimaaliseen lisenssien hallintaan ja hankintaan. Mikäli haasteita ilmenee, Platinum -jälleenmyyjänä meillä on tarvittaessa suorat kontaktit Adobeen ongelmien ratkaisemiseksi.

Tarjoamme helpon laskutuksen ja yhden koontilaskun lukuisten luottokorttiveloitusten sijaan. Adobe-lisenssit on myös mahdollista sisällyttää leasing-sopimuksiin ja maksaa osissa, kuten muutkin yrityksen työvälineet.

Ota rohkeasti yhteyttä Adobe-asiantuntijoihimme, niin suunnitellaan teidän tarpeisiinne paras sovellusten kokonaisuus ja lisensointimalli!