Creative Cloud Pro Edition sisältää Adoben suosikkisovellusten ja -palvelujen lisäksi nyt myös Adobe Stock -kuvamateriaalin käyttöoikeuden. Saat maailman johtavat luovat sovellukset sekä rajattoman määrän Adobe Stock -latauksia, nyt ilman lisäkustannuksia jopa vuodeksi.Rajattomasti Adobe Stock-latauksia

Adobe Creative Cloud Pro Edition tilauksiin kuuluva Adobe Stock -materiaali on helposti vain yhden klikkauksen takana. Tiimisi voi toteuttaa ideoitaan yli 200 miljoonan valokuvan, vektorigrafiikan ja piirroskuvan avulla. Lataa rajattomasti resursseja ilman vesileimoja, kiintiöitä tai muita rajoituksia. Ostaessasi nyt uuden lisenssin Creative Cloud Pro Editioniin, saat Adobe Stockin jopa vuodeksi maksutta.


Kaikki luovaan työskentelyyn.

Creative Cloud Pro Edition sisältää tietenkin myös kaikki Adoben luovat sovellukset, kuten Adobe Photoshopin, Illustratorin, Acrobatin sekä yli 20 muuta sovellusta. Mukana on myös käyttäjäkohtaiset pilvitallennustilat Creative Cloud-kirjastoineen.

Vaikka tiimisi kokoonpano vaihtelisikin, voit jatkaa käyttöä rajattomasti myös etänä jaettujen tiedostojen ja resurssien parissa. Pilvidokumenttien laajennetut versiohistoriat ja resurssien tallessapito säilyttää tiedostot yritykselläsi, vaikka ihmiset ja projektit vaihtuisivat.Helppo hallita.

Kaikkia lisenssejä voi ostaa, ottaa käyttöön ja hallita yhden hallintakonsolin avulla. Laskutus on yksinkertaista, joten budjetti on aina ennustettavissa.

Alk. 71,33 € /kk, 0% alv.
Ota yhteyttä MacPeoplen Adobe-asiantuntijoihin.

MacPeople on maan kokeneimpia Adobe-asiantuntijoita ja Suomen ainoa Adobe Worldwide Platinum Reseller. Ota rohkeasti yhteyttä Adobe-asiantuntijoihimme, niin suunnitellaan teidän tarpeisiinne paras sovellusten kokonaisuus ja lisensointimalli!

myynti@macpeople.fi.
010-230 7300