Adoben työkalut tarjoavat oppilaille loistavat mahdollisuudet viestintään ja luovaan ajatteluun. Näin oppilaat pystyvät kartuttamaan digitaalisia taitoja, joita tarvitaan tulevaisuuden opinnoissa ja työelämässä. Tarjoamme oppilaitoksille Creative Cloud-erikoishinnoittelun, joka kattaa luokan, koulun tai koko opetushenkilökunnan ja opiskelijat.Soveltuu kaiken ikäisille oppilaille.

Creative Cloud -sovellukset toimivat kaiken ikäisille oppilaille ja innostavat oppimaan. Myös alakouluikäiset voivat saada pääsyn uusimpiin luoviin ohjelmistoihin, jotta he voivat suunnitella ja jakaa sisältöä kaikissa medioissa ja laitteissa.

Parantaa oppimista kaikissa oppiaineissa.

Creative Cloud -sovellukset vastaavat erilaisiin kommunikointitarpeisiin, joten niiden käyttö on vaivatonta eri oppitunneilla. Sovelluksia voi käyttää laitteesta ja paikasta riippumatta.

Helppo hallita.

Kaikki uusimmat Creative Cloud -sovellukset, kuten Photoshop, Illustrator ja Acrobat ovat aina käytettävissä. Lisenssien käyttöönotto ja päivitys on helppoa yhdellä keskitetyllä konsolilla. Kouluille ja oppilaitoksille suunnitelluilla edullisilla lisensointivaihtoehdoilla pysyt myös budjetissa

Kouluille ja oppilaitoksille löytyy kaksi edullista Creative Cloud-lisensointivaihtoehtoa.Nimetyt käyttäjälisenssit

- sisältää kaikki Creative Cloud -sovellukset
- oma lisenssi jokaiselle oppilaalle
- sovellukset käytössä myös muilla laitteilla, esim. kotona
- alk. 5€ /käyttäjä/vuosi


Laitekohtaiset lisenssit

- sisältää kaikki Creative Cloud -sovellukset
- oma lisenssi jokaiselle työasemalle
- soveltuu hyvin esim. TVT-luokkiin
- alk. 25€ /laite/vuosi
Ota yhteyttä MacPeoplen Adobe-asiantuntijoihin.

MacPeople on maan kokeneimpia Adobe-asiantuntijoita ja Suomen ainoa Adobe Worldwide Platinum Reseller. Ota rohkeasti yhteyttä Adobe-asiantuntijoihimme, niin suunnitellaan teidän tarpeisiinne paras sovellusten kokonaisuus ja lisensointimalli!

myynti@macpeople.fi.
010-230 7300