Päivitä vanhat laitteet uusiin edullisesti, ympäristöystävällisesti ja tietoturvallisesti.

Reilu hyvitys käytetyistä Apple-laitteista.

Myy vanhat iPhonet, iPadit ja Mac-tietokoneet meille. Apple-asiantuntijamme tarkastavat laitteiden kunnon ja määrittelevät laitteille reilun hyvityshinnan. Tarjoamme aina hyvityshinnan verran alennusta hankkiessasi mitä tahansa uusia laitteita, ohjelmistoja tai tarvikkeita. Hyvitystä ei voi kuitenkaan lunastaa rahana tai lahjakorttina.

Apple-tuotteet säilyttävät arvonsa.

Hyvitämme laitteista niiden mallista ja kunnosta riippuen. Hyvitys käytetystä laitteesta voi nousta jopa yli 1000 euroon. Koska Apple-tuotteet ovat kestäviä ja säilyttävät hyvin arvonsa, yli viisi vuotta vanhoistakin laitteista voi saada vielä mukavan hyvityksen. Laitteen alkuperäinen laturi ja pakkaus kannattaa olla mukana, sillä niiden puute voi laskea hyvityshintaa.

Turvallisuus vakiona.

Voit olla huoletta, sillä kierrätettävän laitteen sisältämät tiedot poistetaan aina tietoturvallisesti. Kauttamme laitteille saa myös sertifioidut tietoturvalliset tyhjennykset sekä datawipe-palvelut, tarvittaessa tuhoamistodistuksineen.

Ota yhteyttä, niin tehdään hinta-arvio laitteistanne. Arviointi on helppoa, nopeaa ja aina maksutonta!

Pieni erä laitteita.

Mikäli käytettyjä laitteita on pieni määrä, helpointa on tuoda ne 1Store-myymäläämme. Tarkistamme laitteen kunnon odottaessa ja määrittelemme laitteille reilun hyvityshinnan.

Myymälät

Iso erä laitteita.

Isompien laite-erien kohdalla voimme noutaa tuotteet tai tulla tekemään hinta-arvion paikan päälle. Yli 5 laitteen erä.


Ota yhteyttä