ICT-YLLÄPITO JA TUKIPALVELUT

Palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisenä ICT-tukipalvelut asiakkalle. Tukipalveluilla mahdollistetaan yrityksesi toimintaympäristön korkea käytettävyys ja nopea avun saaminen jos jotakin yllättävää tapahtuu. Olemme tehneet valmiit palvelupaketit, jotka soveltuvat eri kokoiselle yrityksille, mutta tarvittaessa räätälöimme juuri sinun yritykselle sopivan palvelukokonaisuuden.

Palvelusopimusmallit

  • Projektipalvelut, tuntihinnoittelu yksittäisen projektin mukaan.
  • Palvelupaketti kiinteällä kuukausihinta käyttäjien lukumäärän mukaan.
  • Räätälöity - sovitaan erikseen asiakkaan tarpeita vastaavat palvelut.

Palvelupaketit kuukausiveloituksella

Palvelupaketti - S
- Helpdesk-palvelu
- Etätukipalvelu
- Ohjelmistojen ja päivitysten hallinta

Palvelupaketti - L
- Helpdesk-palvelu
- Etätukipalvelu
- Ohjelmistojen ja päivitysten hallinta
- Työaseman varmuuskopiointi

Paikanpäällä käynti tarvittaessa viimeistään seuraavana työpäivänä (NBD), veloitus käytetyn ajan mukaan sopimushinnalla. Tukipalvelut ovat saatavilla sekä Mac- ja Windows- laiteympäristöille. Verkkolaitteiden valvonta ja ylläpito on liitettävissä palvelupaketteihin.

Varmistuspalvelu

Datan palautusmahdollisuus on kriittinen tekijä yritystoiminnan jatkuvuuden turvaamisen kannalta, kun vahinko sattuu. Uhkina ovat mm. laitteen fyysinen hajoaminen, varkaus, fyysinen vahinko, käyttäjän virheet ja yhä yleistyvät kiristyshaittaohjelmat (Ransomware). Kun kiristysohjelma on ujutettu koneeelle, se salaa kaiken tiedon ja tekijä vaatii lunnaita. Tällöin käytännössä ainoa tehokas selviytymiskeino on palauttaa tiedot varmuuskopiosta, joka ei ole suoraan työasemassa oelva ulkoinen levy. Varmistuspalvelu soveltuu sekä Mac- ja Windows työasemille että palvelimille.

"ETÄTURVA-GIGA" - rajoittamaton datamäärä *

Mac- ja Windows työasemille soveltuva varmistuspalvelu. Tiedot tallennetaan suomalaiselle palvelimelle salatusti ja tietoturvallisesti. Nopeat tietoliikenneyhteydet konesaliiin mahdollistaa myös nopean palautuksen tarvittaessa.

"ETÄTURVA-TERA"

Palvelimille soveltuva varmistuspalvelu. Tiedot tallennetaan suomalaiselle palvelimelle salatusti ja tietoturvallisesti. Nopeat tietoliikennyhteydet konesaliiin mahdollistaa nopean palautuksen tarvittaessa. Ensimmäinen iso varmistus voidaan toimittaa erllisellä kovalevyllä suoraan konesaliin. Hinnoittelu tarvittavan kapasiteetin mukaan.

*Varmuuskopioinnin rajattomuus ei koske ulkoisia kovalevyjä, palvelimia, eikä audio- /videotyöasemia.

ICT-kartoitus

Kartoituksessa suoritetaan laite ja verkkoympäristön kartoitus. Luodaan perusdokumentaatio asiakkaan ICT-infrasta. Dokumentista selviää ICT-ympäristön nykytila ja havaitaan mahdolliset epäkohdat ja kehitystarpeet. Kartoitus on osa elinkaaripalveluja, jolla mahdollistetaan palveluiden jatkuvuus ja kehitys. Samassa yhteydessä voidaan asentaa tarvittavat hallintaohjelmistot laitteille, jos kartoitus on osa ICT-ylläpitopalvelujen käynnistämistä.

Konsultointi ja projektipalvelut

Asiantuntijamme ovat käyettävissä erilaisissa tietoteknisissä kehitys- ja muutoshankkeissa. ICT-projektipäällikkö palveluna on konsepti, jossa ammatitaitoinen projektihenkilö toimii asiakkaan apuna esimerkiksi kehtys- ja käyttöönottoprojekteissa. Ulkoistettu projektipäällikkö on lisäresurssi, jota voidaan käyttää tarpeen mukaan. Palvelu on sunnattu erityisesti asiakkalle, joilla ei ole omaa IT-henkilöstöä tai joukkoon tarvitaan väliaikaisesti vahvistuksia.