Mobiililaitehallinta on nykyaikainen ja moderni osa laitehallintaa ja ylläpitoa.

Mobiililaitehallinnan (MDM) avulla laitteet voidaan ottaa käyttöön automaattisesti ilman perinteistä manuaalista esiasennusta. Tämä säästää tikustannuksista, nopeuttaa käyttöönottoa ja yksinkertaistaa ylläpitoa.

Yrityksen käyttäessä Applen Business Manageria, yhdistettynä mobiililaitteiden hallintaratkaisuun, voidaan Apple-laitteiden käyttöönotto automatisoida ja laitteet liittää osaksi hallittua järjestelmäkokonaisuutta.

Mobiililaitehallinta - HexNode MDM

MacPeople edustaa HexNode MDM-ohjelmistoa, jonka avulla voidaan toteuttaa niin IOS- ja Android mobiililaitteiden kuin MacOS- ja Windows 10- laitteiden hallinta. HexNode MDM soveltuu käytettäväksi Apple Business Manager palvelun kanssa. HexNode MDM mahdollistaa laitteiden yksinkertaisen automatisoidun käyttöönoton ja asetusten hallinnan.

HexNode skaalautuu 15 laitteesta kymmeniin tuhansiin laitteisiin. HexNode tarjoaa neljä erilaista palvelukokonaisuutta. Palvelu tuotetaan pilvipalveluna turvallisesti EU:ssa sijaitsevalta palvelimelta.

MADEUS+

Mac-työasemien ohjelma-asennuksen ja ylläpidon automatisointi.

Madeus+ palvelu on kokonaisuus, joka mahdollistaa Mac-työasemien hallitun käyttönoton ja ylläpidon. Työasemalle asennetaan Madeus+ liittyy saumattomasti Apple Business Mangeriin sekä MDM-palveluun, jonka avulla toteutetaan Mac-työasemien automatisoitu käyttöönotto. Palvelu nopeuttaa laitteiden toimitusta, koska käyttöönottoon liittyvät prosessit automatisoidaan. Ohjelmistojen asennus, päivitys ja asetusten muuttaminen tehdään hallitusti ja ne kohdistetaan juuri halutulle ryhmälle tai käyttäjälle.

Ohjelmisto sisältää Itsepalveluporttaalin, josta käyttäjä voi ladata tarpeen mukaan ylläpidettyjä lisäohjelmia. Madeus+ sisältää myös monipuolisen laiteraportoinnin. Madeus+ tarjoaa pelkkä MDM palvelua laajemmat hallintaratkaisut.

Madeus+ voidaan liittää osaksi yrityksen olemassa olevaa MDM-ratkaisua.