MacPeople Mielenrauha-palvelut

Laitteiden ja ohjelmistojen toimivuus on tuottavuuden edellytys. Ne muodostavat saumattoman kokonaisuuden koko laitteen elinkaaren ajan.

Yritysten tarpeisiin suunnitellut Mielenrauha-palvelut ovat palvelukokonaisuus, jonka sisällä MacPeople vastaa ICT-laitteiden ja ohjelmistojen toimittamisesta ja toiminnasta niiden elin- kaaren ajan. MacPeoplen Mielenrauha-palveluilla asiat järjestyvät jouhevasti yhden pisteen kautta. Tarjoamme erikokoisten yritysten tarpeisiin palvelukokonaisuuksia, jotka koostuvat tarvitsemistanne elementeistä.

MacPeoplen asiantuntijat ovat käytettävissänne kaikissa tarjoamissamme palveluelemen- teissä. Asiantuntemuksemme kumpuaa pitkästä kokemuksesta, osaamisen ylläpitämisestä ja nöyrästä ammattimaisesta palveluasenteesta. Myyjämme osaavat tarjota tarpeeseen parhaiten toimivat kustannustehokkaat tuotteet ja ratkaisut, olipa kyseessä yksittäinen työ- asema, ohjelmistolisenssit, langaton verkko tai laaja kokonaispalvelupaketti. Teknisiin kysy- myksiin joukostamme löytyy eri alojen asiantuntijoita, joiden konsultaation avulla voidaan hakea kestäviä ja turvallisia ratkaisuja yrityksenne tarpeisiin. Palvelukeskuksemme tuki- palvelut ovat käytettävissänne yrityksen käyttöympäristössä tapahtuvissa vika- ja häiriö- tilanteissa. ICT-tukipalveluja tuotetaan etätukena sekä asiakkaidemme luona tapahtuvana lähitukena suunnitellun tarpeen mukaisesti.

Palveluelementtejä voidaan yhdistää asiakaskohtaisesti tarpeiden mukaisesti.