MacPeople asiantuntijapalvelut

MacPeople palvelee sinua henkilökohtaisesti, erityisesti ongelmatilanteissa. Vastaamme puhelimeen ja tulemme paikan päälle, jos tarve vaatii. Ota yhteyttä?yritysmyyntiimme ja kerro pulmasi. Katsotaan yhdessä, miten voimme olla avuksi.


Parasta Adobe-lisenssiasiantuntemusta.

Adobe Platinum partnerina asiantunteva myyntimme osaa tarjota aina organisaationne tarpeisiin parhaiten soveltuvan lisensointimallin. Myyjämme pyrkivät löytämään aina kustannustehokkaimman ratkaisun tarpeisiinne. Pidämme ennakoivasti huolta sopimuksista ja niiden vuosipäivistä, jotta käyttöön ei tule katkoja. Kaikki myyjämme ovat Adoben vaatimusten mukaisesti sertifioituja.

Tekniset tukipalvelut

Yksittäisiin tarpeisiin, asennuksiin ja projekteihin on mahdollista saada teknisiä tukipalveluja tuntihinnoiteltuna ilman erillistä palvelusopimusta. Tarvittaessa voimme räätälöidä palvelu- sopimuksen, jossa palvelut sovitetaan vaatimustenne mukaiseksi. Olemme myös räätä- löineet etätukipalveluita valmiiksi palvelupaketeiksi kuukausihinnoittelulla.

ICT-kartoitus

ICT-kartoituksessa suoritetaan laite- ja verkkoympäristön dokumentointi eli luodaan perus- dokumentaatio yrityksenne ICT-infrasta. Samalla käydään läpi ohjelmistot, nykyiset toiminta- tavat ja eri kumppanit. Dokumentti muodostaa käsityksen nykytilasta ja sen avulla voidaan havaita mahdolliset epäkohdat ja kehitystarpeet. Tukipalveluiden käynnistyksen yhteydessä suoritamme yrityksenne kanssa kartoituksen, jolla luodaan pohja tukipalveluiden toteuttamiselle.

ICT-projektipäällikkö

Asiantuntijamme ovat käytettävissänne erilaisissa tietoteknisissä kehitys- ja muutos- hankkeissa. ICT-projektipäällikkö-palvelu on konsepti, jossa ammattitaitoinen projektihenkilö toimii apunanne esimerkiksi kehitys- ja käyttöönottoprojekteissa. Ulkoistettu projektipäällikkö on lisäresurssi, jota voidaan käyttää tarpeen mukaan. Palvelu on suunnattu erityisesti asiakkaille, joilla ei ole omaa IT-henkilöstöä tai joukkoon tarvitaan väliaikaisesti vahvistuksia.


WLAN-verkkokartoitus ja -suunnittelu

MacPeoplen asiantuntijat suunnittelevat ja toteuttavat langattomia lähiverkkoja sekä suorittavat olemassa olevien lähiverkkojen kartoituksia ja mittauksia. Kartoituksessa selvitetään verkon tila ja selvitetään mahdolliset ongelmakohdat sekä havaitaan potenti- aaliset häiriölähteet. Verkkokartoituksella saadaan dokumentaatio, josta selviävät tuki- asemien sijoittelu, konfiguraatio, kytkintopologia ja tietoturvan taso. WLAN-verkkojen suunnittelussa tuotamme yrityksellenne optimoidun verkkoratkaisuehdotuksen sisältäen tukiasemien sijaintikartan. Suunnittelun lisäksi voimme toimittaa ja ylläpitää koko verkon aina lähiverkon internet-liittymään asti.


Ota yhteyttä