Rahoituspalvelut
Työvälineistä ei kannata tinkiä, kun kysymys on useamman vuoden investoinnista tuottavuuteen. Ammattilaisen työkalut on tärkeää mitoittaa työtehtävien vaati- vuuden mukaisesti. MacPeoplen joustavilla rahoitusratkaisuilla laitteiden ja ohjelmistojen rahoittaminen useamman vuoden pitoajalle onnistuu helposti.

1. Leasing
IT-laitteiden vuokraaminen (leasing) tarjoaa joustavan ja kustannustehokkaan tavan hankkia laitteet yrityksenne käyttöön kiinteällä kuukausimaksulla ilman suuria kertainvestointeja. Laitteen voi vuokrata tyypillisesti 12–48 kuukaudeksi. Näin laitekanta pysyy aina ajan- mukaisena. Tarjoamme tarpeidenne mukaan erilaisia vaihtoehtoja vuokraukseen.
Hyödyt
  • Ennakoitava vuokran määrä yksinkertaistaa budjetointia.
  • Käyttöomaisuuden hallinta on joustavaa.
  • Vuokrat voi vähentää yrityksen verotuksessa.
  • Mahdollistaa laitteiden uusimisen ennakoidusti, jolloin laitteet pysyvät teknisesti ajan tasalla.
  • Soveltuu kaikkien IT-laitteiden vuokraamiseen.
2. Apple-rahoitus - AFS
Apple Financial Services (AFS) on Apple-laitteiden hankintaan tarkoitettu edullinen rahoitus- malli, jossa laitteet kierrätetään vuokrakauden jälkeen Apple-laitteiden korkeaa jäännösarvoa hyödyntäen.
Edullinen Apple-rahoitus on aiempaa edullisempi tapa hankkia Apple-laitteita. Koska laite palautetaan vuokra-ajan jälkeen ja jäännösarvo on jo huomioitu etukäteen kuukausimaksussa, se tarkoittaa alhaisempaa kuukausimaksua
Joustava Yhteen sopimukseen on mahdollista liittää useita Apple-laitteita.
Turvallinen Vuokra-ajan jälkeen laite palautuu Applelle. Laitteen sisältämät tiedot poistetaan tietoturvallisesti. Helppoa ja vaivatonta.
Uusin tekniikka käytössä Laitteen voi vuokrata 12–48 kuukaudeksi oman tarpeen mukaan. Näin laitekanta pysyy aina ajanmukaisena.
Vapauttaa pääomaa liiketoimintaan Apple-rahoituslaitteiden kuukausivuokran saa vähentää suoraan yrityksen verotuksessa, jolloin kulut ovat etukäteen budjetoitavissa.

Lue lisää Apple-rahoituksesta