alk. 0,72 € /päivä AFS-rahoituksella

MacBook Air mullistaa kannettavien tietokoneiden tarjoamat mahdollisuudet maailmassa, jossa työskentely ei ole paikkaan sidottua. Suoritus­kyvyltään ja energia­tehokkuudeltaan uraauurtava Applen siru, tuottava macOS-käyttö­järjestelmä ja hämmästyttävän ohut muotoilu tarjoavat MacBook Airin hinnalle uskomattoman paljon vastinetta. Mikä parasta, saat sen työ­käyttöön alle eurolla päivässä!

Sopii kaikkiin työtehtäviin.

MacBook Air on suunniteltu liikkuvaan työskentelyyn ja sen erinomainen akunkesto varmistaa keskeytyksettömän työskentelyn koko päiväksi.

Applen tehokkaat sirut ja käyttöjärjestelmä takaavat ainutlaatuisen suorituskyvyn useimpiin työtehtäviin. MacBook Air sopii täydellisesti dokumenttien työstämiseen, koodaamiseen ja kevyeen kuvien ja videoiden muokkaamiseen. Voit halutessasi liittää jopa 6K-näytön.

MacBook Airissa toimivat kaikki yleisesti käytetyt yritysapit, kuten Microsoft 365, Slack, Box ja Zoom. MacBook Air on myös täydellinen kumppani iPhonelle ja iPadille, sillä jatkuvuus­ominaisuuden avulla työntekijät voivat siirtyä helposti laitteelta toiselle työpäivän aikana.

Työntekijät <3 Mac

Työntekijät ovat tutkitusti tehokkaampia ja tyytyväisempiä, kun he saavat työskennellä haluamillaan välineillä. Apple-tuotteiden käyttäminen töissä on yhtä helppoa kuin töiden ulkopuolellakin.

Keskustele esihenkilösi kanssa mahdollisuudesta valita Mac työkäyttöön.

EUR 890 ALV 0%
1 varastossa

Vaikuttavan ohut ja uskomattoman nopea MacBook Air on nyt saatavilla kahdessa koossa ja neljässä värissä. Uuden 15 tuuman mallin ansiosta organisaatioilla on entistä enemmän vaihtoehtoja, joista valita oikea MacBook Air -malli työn­tekijöilleen. 13 ja 15 tuuman M2-sirulla varustettujen MacBook Air -mallien lisäksi valikoimassa on edelleen M1-sirulla varustettu MacBook Air.

Yritykselle sopiva rahoitus.

Valitse kertamaksun sijaan joko leasing tai Apple Financial Services -rahoitus, jolla saat Apple-laitteet käyttöösi jopa 20% osto­hintoja edullisemmin.

Lue lisää >

Parhaat ohjelmistot parhaille tekijöille.

Työ­välineistä ei kannata tinkiä. Huippu­luokan välineiden lisäksi ammattilaisten työkalut on tärkeää varustaa oikeanlaisilla ohjelmistoilla. Mitäpä jos hoidetaan teille parhaiden laitteiden lisäksi sellaiset ohjelmistot, jotka vastaavat tarpeitanne

Lue lisää >

Ja ei kun töihin.

Keskustele asiantuntijan kanssa saadaksesi lisätietoja Macin työkäytöstä tai rekisteröidy tilausportaaliimme ja tilaa heti.

Rakenna oma Mac.

Mikä Mac sopii sinulle? Kokoa uusi Mac vastaamaan tarpeitasi ja toiveitasi.

Lue lisää >

Pyydä arvio käytettyjen laitteiden vaihtoarvosta.

Päivitä vanhat laitteet uusiin edullisesti, ympäristöystävällisesti ja tietoturvallisesti.

Lue lisää >