Olemme tehneet yritysten kanssa töitä yli 30 vuotta. Meillä on raudanluja asiantuntemus Apple- ja Adobe-ympäristöistä sekä Apple Premium Reseller -kumppanina Suomen paras varasto, mikä tarkoittaa nopeinta saatavuutta. Ja vieläpä erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Räätälöitävä hankintaportaali

Hankintaportaalistamme löydät kaikki yrityksen tarvitsemat IT-tuotteet laitteista tarvikkeisiin ja ohjelmistoista oheistuotteisiin.

Rekisteröityminen hankintaportaaliin on helppoa ja nopeaa. Rekisteröityneenä käyttäjänä näet profiilista kätevästi yrityksen koko tilaushistorian, tarjoukset ja muut räätälöidyt ratkaisut. Voimme esimerkiksi valmiiksi määritellä kaikki tarvittavat työvälineet ja ohjelmistot sisältävän uuden työntekijän starttipaketin, joka on helppo tilata yhdellä klikkauksella.

Sopimusasiakkaamme saavat tietysti käyttöönsä sopimushinnaston myös tänne verkon puolelle.

Rekisteröidy

Asiantuntijat palveluksessasi.

Me MacPeoplella teemme kaikkemme palvellaksemme yritystänne asiantuntevasti ja laadukkaasti. Sertifioidut asiantuntijamme auttavat kaiken kokoisia yrityksiä kaikissa IT-asioissa. Ja nyt ei puhuta chattiboteista vaan ihan oikeista ihmisistä, jotka tekevät kaikkensa, että asiat saadaan sujumaan. Se on meidän hommamme, jotta sinä voit keskittyä omaasi. Ota rohkeasti yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä