Tämä Adoben Creative Cloud for teams -tarjous on itse asiassa aika kova juttu. Se ei kuitenkaan kestä ikuisesti. Anna nyt tiimillesi luovaa vauhtia kun se on järkevää. Rakenna brändiäsi maailman parhaiden luovien sovellusten avulla.Tarjoushinta 49,99 €/kk alv 0%

Muokkaa helposti verkkosivustojen kuvitusta, esitteitä, raportteja, mainoksia ja paljon muuta. Suunnittele logoja, ikoneita ja julisteita, jotta yrityksesi erottuu joukosta. Herätä tuotteesi ja palvelusi henkiin ammattilaatuisten videoiden avulla. Tee yhteistyötä sujuvammin muokkaamalla, tarkistamalla ja allekirjoittamalla PDF-tiedostoja missä tahansa.


Tarjous on voimassa 14.11. - 4.12.2022 uusille Adobe-asiakkaille joilla ei ole voimassa olevaa Creative Cloud for Teams -tilausta tai nykyisille Adobe-asiakkaille jotka haluavat lisätä käyttäjämääräänsä.

Tarjous ei ole voimassa tilausten uusinnalle (renewal). Tarjous on voimassa vain Commercial- ja Governement -asiakkaille.

Kolmevuotisen sopimuksen osalta tarjoushinta koskee vain ensimmäisen vuoden hintoja. Toisen ja kolmannen vuoden osalta noudatetaan normaalihinnastoa.

Norm. hinta 74,49 €/kkOta yhteyttä MacPeoplen Adobe-asiantuntijoihin.

MacPeople on maan kokeneimpia Adobe-asiantuntijoita ja Suomen ainoa Adobe Worldwide Platinum Reseller. Ota rohkeasti yhteyttä Adobe-asiantuntijoihimme, niin suunnitellaan teidän tarpeisiinne paras sovellusten kokonaisuus ja lisensointimalli!

myynti@macpeople.fi
010-230 7300


Jätä myyntiimme yhteydenottopyyntö