MacPeople Oy:sta tulee C&C

Maaliskuussa tapahtuneen yrityskaupan myötä Suomen suurin Apple-tuotteisiin erikoistunut jälleenmyyjä MacPeople Oy ja sen 1Store-myymäläketju siirtyivät osaksi Euroopan suurinta Apple-jälleenmyyjää C&C:tä.

Nyt meillä on ilo ilmoittaa, että kuluvan vuoden aikana sekä MacPeoplen yritysmyynti että 1Store-myymäläketju tulevat siirtymään yhteisen C&C-brändin alle, jolla palvelemme niin kuluttajia kuin yritys- ja oppilaitosasiakkaita eri puolilla Eurooppaa.


Ensiluokkainen Apple-tuotteiden valikoima sekä asiantuntemus pysyvät ennallaan. Pidemmällä aikavälillä asiakkaamme voivat odottaa entistä parempaa monikanavaista ostokokemusta, laajennettua palvelutarjoamaa sekä innovatiivisia ratkaisuja kaikilla liiketoiminta-alueillamme.


Tavoitteenamme on varmistaa sujuva siirtyminen kaikille asiakkaillemme. Tarjoamme jatkossakin premium-tason palvelua kaikille asiakkaillemme, mutta entistä laajemmilla C&C:n resursseilla. Siirtyminen C&C-brändiin tapahtuu vaiheittain tulevien kuukausien aikana. Seuraa päivityksiä verkkosivuillamme, uutiskirjeissä, sosiaalisen median kanavilla sekä myymälöissämme.

Ymmärrämme, muutokset voivat herättää kysymyksiä. Olemme täällä asiakkaitamme varten ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!


Parhain terveisin,
MacPeople Oy

C&C

C&C

C&C on vuonna 2001 perustettu Euroopan suurin Apple Premium Partner -jälleenmyyjä, jolla on yhteensä 102 Apple-myymälää kuudessa eri maassa. 48 Italiassa, 22 Ranskassa, 14 Ruotsissa, 8 Virossa, 5 Latviassa ja nyt myös 4 Suomessa. C&C:n yli 1000 työntekijää palvelevat sekä kuluttajia että yritys- ja oppilaitosasiakkaita eri puolilla Eurooppaa.


Lue lisää