Apple-rahoitus AFS - Juuri sinun yrityksellesi sopiva rahoitus

Apple Financial Services on uusi Apple-laitteiden hankintaan tarkoitettu rahoitusmalli.

Kun työntekijöille annetaan mahdollisuus työskennellä haluamillaan tavoilla ja työkaluilla, he ovat motivoituneita tekemään parhaansa. iPhonen, iPadin ja Macin avulla työntekijät voivat olla tuottavia ja luovia sekä tehdä yhteistyötä. Applen tuotteiden tuominen organisaatiosi vaivattomalla ja kustannustehokkaalla tavalla on entistä helpompaa Apple Financial Services -palveluiden rahoitusratkaisujen ansiosta.

Applen tuotteiden tuominen organisaatiosi vaivattomalla ja kustannustehokkaalla tavalla on entistä helpompaa Apple Financial Services -palveluiden rahoitusratkaisujen ansiosta.

Edullinen

Apple-rahoitus on aiempaa edullisempi tapa hankkia Apple-laitteita. Koska laite palautetaan vuokra-ajan jälkeen, on jäännösarvo huomioitu jo etukäteen kuukausimaksussa.

Apple-tuotteet on tehty kestämään. Apple Financial Services -palvelut huomioi Apple-laitteiden korkean jäännösarvon ennakkoon luoden näin houkuttelevia rahoitusrakenteita ja pitäen kustannukset alhaisina.

Joustava

Yhteen sopimukseen on mahdollista liittää eri laitteita, kuten MacBook-kannettava ja iPhone-puhelin.

Asiakasystävälliset kauden lopetuksen mahdollisuudet tarkoittavat, että laitteiden uudistaminen on kokonaan omassa hallinnassasi.

Turvallinen

Vuokra-ajan jälkeen laite palautuu Applelle. Laitteen sisältämät tiedot poistetaan tietoturvallisesti. Helppoa ja vaivatonta.

Aina uusin tekniikka käytössänne

  • Laitteen voi vuokrata 12-48 kuukaudeksi oman tarpeen mukaan. Näin laitekanta pysyy aina ajanmukaisena, kun aina sopimuksen uusiessa saat uusimman laitteen käyttöösi. Tämä on myös loistava tapa motivoida työntekijöitä tarjoamalla ajanmukaiset työvälineet heidän käyttöönsä.
  • Vapauttaa pääomaa liiketoiminnan tarpeisiin
  • Apple-rahoitus-laitteiden kuukausivuokra on suoraan vähennettävissä yrityksen verotuksessa vuokrakuluina.
  • Kulut helppo jaksottaa tasaisesti koko vuodelle. Helppo budjetoida.
  • Hankintahinta edullisempi ostohintaan verrattuna.

Esimerkkilaskelmia alkaen-hinnoista (alv 0%):

Laite Vuokra 36kk sopimuksella Vuokra 48kk sopimuksella
MacBook Pro 13" alk. 25,15 €/kk 20,82 €/kk
MacBook Pro 16" alk. 45,73 €/kk 37,89 €/kk
iMac 27" alk. 35,95 €/kk 29,78 €/kk
iPad 10.2" alk. 14,47 €/kk 9,79 €/kk
iPhone 12 Mini alk. 20,51 €/kk 15,76 €/kk