MacPeople - Adobe Education Elite Partner

MacPeople Oy on ainoa suomalainen Adobe-jälleenmyyjä, joka on saanut Adobe Education Partner statuksen. Tämä on paras luokitus, minkä Adobe Education-jälleenmyyjilleen antaa. Antaessasi lisenssiasianne meidän hoitoomme, voit huoletta keskittyä omaan osaamiseesi.

Lisenssit voi hankkia suorahankintana, tai käyttämällä oppilaitoksellenne parhaiten sopivaa puistesopimusta. Olemme sekä KL Kuntahankintojen sekä Hanselin puitesopimustoimittaja.

Luova erinomaisuus opetuksessa.

Creative Cloudin avulla opiskelijat, opettajat ja oppilaitoksen henkilökunta saavat käyttöönsä maailman parhaat luovat sovellukset suunnitteluun, web- ja videosisällön luontiin sekä valokuvaukseen — kaikki käytettävissä suoraan tietokoneesta — sekä saumattomat tavat jakamiseen ja yhteistyöhön.

Saat luovien sovellusten ja opetustoiminnan palveluiden koko valikoiman edulliseen hintaan. Soita 010 230 7310

Oppilaitokset siirtyvät Creative Cloudiin seuraavista syistä:

  • Uusimpien luovien sovellusten käyttö ja vaiheittaiset opastusohjelmat
  • Web-pohjainen hallintakonsoli, jonka avulla sovellusten keskitetty hallinta ja käyttöönotto on kätevää
  • Kätevän lisenssien lisäyksen ja uudelleenmäärityksen joustavuus
  • Runsaat resurssit, puhelintuki ja valinnaisena Adoben asiantuntijapalvelut onnistuneen
  • Talousarvion ennustettavuus ja säästöt yhden vuosisopimuksen avulla
Pienet työryhmät ja osastot
Luokkahuoneet ja laboratotiot
Oppilaitokset kokonaisuudessaan
Nimetyn käyttäjän lisensointi
Laitelisensointi
Enterprise-lisensointi
Creative Cloud for education -jäsenyys Creative Cloud for education -jäsenyys Creative Cloud for education -jäsenyys
Lisenssit jokaiselle henkilölle. Oikeudet asentaa kahteen tietokoneeseen työpaikka- ja kotikäyttöä varten. Tuo oma laitteesi -tuki on nyt saatavana opiskelijoiden omistamiin tietokoneisiin. Lisenssit kullekin tietokoneelle käyttäjien sijasta. Joustavat lisensointivalinnat ja keskitetty lisenssienhallinta ja käyttöönotto, enteprise-tuki ja integrointi Adoben muihin enterprise-tuotteisiin.
Sisältää Creative Cloudin kaikki sovellukset tai yksittäisen sovelluksen. Sisältää Creative Cloudin kaikki sovellukset tai yksittäisen sovelluksen. Sisältää Creative Cloudin kaikki sovellukset.
Verkkopalvelut ja tallennustila sisältyvät. - Verkkopalvelut ja tallennustila valinnaisia. Myös muita enterprise-tuotteita saatavana.

Mikä on Adobe Spark?

Adobe Spark -sovellukset ovat yksinkertaisia mutta tehokkaita työkaluja mitä erilaisempien esitysten ja tarinoiden tekemiseksi. Ja mikä vielä parempaa, ne ovat oppilaitokselle täysin ilmaisia. Adobe Sparkin avulla oppilaat voivat tehdä nopeasti ja helposti videoita, julisteita ja grafiikkaa, tai tehdä kirjoitustehtäviä. Kaikki tämä visuaalisesti näyttävässä ympäristössä, ja tuotokset ovat heti valmiita jaettavaksi luokan kanssa.